Connect with us

Alte Sporturi

George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali: „E în declarația de avere!”. Cât a costat

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Gigi Becali a ţinut un festin în Salonic şi a achitat o notă de plată uriaşă

Gigi Becali a mers însoţit de mai mulţi călugări la Salonic și a făcut turul bisericilor înaintea partidei din Europa League. Acesta s-a rugat pentru victoria echipei sale, iar FCSB a obţinut-o eroic, reuşind să o învingă pe PAOK cu 1-0.

Grecii au aflat detalii neştiute despre deplasarea lui Gigi Becali la Salonic. Înaintea partidei, patronul de la FCSB a închiriat un restaurant cunoscut din Salonic, „Şapte mări”.

Latifundiarul din Pipera a organizat o masă cu aproximativ de 60 de invitaţi, iar nota de plată a fost una uriaşă. Gigi Becali şi aceştia au consumat preparate specifice Greciei, peşte şi fructe de mare.

Becali a fost însoţit de mai mult de zece călugări la Salonic, după cum notează presa din Grecia. Chiar şi patronul de la FCSB a confirmat acest fapt, mărturisind că o parte dintre călugări au rămas la hotel şi s-au rugat pentru victoria FCSB-ului.

Atmosfera a fost una liniştită şi nu a lipsit dansul atât din partea lui Becali, cât şi din partea invitaţilor săi. Patronul de la Steaua (n.r. FCSB) şi prietenii săi au plecat după-amiaza târziu, lăsând o notă imensă”, au notat grecii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide