Connect with us

Alte Sporturi

Noul portar al Barcelonei, întrebat direct dacă se va lăsa de fumat! Enervat, a dat replica pe loc

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Portarul polonez îl va înlocui în acest sezon pe ter Stegen (32 de ani), goalkeeperul german care și-a rupt piciorul în victoria Barcelonei cu Villarreal, scor 5-1, și va lipsi cel puțin opt luni de pe teren.

Szczesny a spus că nu se va lăsa de fumat

Galerie Foto

Jurnaliștii spanioli l-au întrebat pe portarul polonez despre viciul pe care îl are de atâta vreme, și anume fumatul. Vizibil iritat, Szczesny a dat clar de înțeles că nu va renunța la fumat și că asta nu îi va afecta în niciun fel performanțele din teren.

”Fumatul? Sunt anumite aspecte din viața personală pe care nu le schimb. Nu e treaba nimănui dacă eu fumez. Dacă lumea crede că poate să-mi schimbe viața personală, să mai încerce, pentru că nu a funcționat niciodată. Fumatul nu afectează modul în care mă descurc pe teren.

Nu fumez în fața copiilor, pentru a nu-i influența negativ. Am fost așa întreaga mea viață. Vreau să fiu judecat pentru portarul care sunt, și nu pentru poveștile de care nu-i pasă nimănui”, a declarat portarul, citat de Mundo Deportivo.

Este de așteptat ca polonezul să-l înlocuiască imediat în formula de start pe Inaki Pena după pauza destinată meciurilor echipelor naționale.

  • Szczesny are în CV echipe precum Juventus, Arsenal, Roma și Brentford.
  • 11 trofee a cucerit polonezul în întreaga sa carieră, printre care trei titluri Serie A (2018, 2019, 2020).

Prima reacția a lui Wojciech Szczesny, după ce a semnat cu Barcelona

Wojciech Szczesny a fost în tribune la meciul câștigat de Barcelona în fața celor de la Young Boys, scor 5-0, în etapa a doua din faza ligii UEFA Champions League, iar după ce a semnat cu formația de pe Camp Nou a oferit o primă reacție.

”Am vorbit cu familia și prietenii mei și toți mi-au spus că ar fi o greșeală să nu accept asta, de aceea Robert (n.r. Lewandowski) a jucat un rol foarte important pentru că el a fost persoana care a avut ideea să mă convingă.

Este un moment de maximă mândrie. Sincer, am fost pregătit de retragere. Am fost fericit în acea situație. După primele zile în oraș am văzut cum m-au tratat oamenii și cât de important este pentru ei. Asta m-a făcut să mă simt mândru și să decid că vreau să fac parte din această familie interesantă.

Am fost întotdeauna un fan. Văd pasiunea suporterilor, a fost foarte frumos să văd meciul pe stadion, echipa pare interesantă.

Această provocare este incitantă pentru mine. O înfrunt cu multă energie și entuziasm. Sunt pregătit să muncesc din greu și să accept provocările care urmează în acest sezon.”, a spus Szczesny.

Etichete: barcelona , wojciech szczesny , szczesny


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide