Connect with us

Alte Sporturi

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre următoarele meciuri ale campioanei României, care vor avea loc după pauza internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB urmează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid, iar Gigi Becali aşteaptă 9 puncte. Mai mult, el a dezvăluit şi ce se va întâmpla la pauza meciului cu Dinamo, dacă lucrurile vor arăta bine pentru echipa sa.

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

Gigi Becali a dezvăluit că se vor efectua 3-4 schimbări la pauza meciului cu Dinamo, dacă FCSB va fi în avantaj, pentru a menaja jucătorii înaintea duelului cu Rangers. De asemenea, patronul FCSB mai pare interesat în cupele europene doar de meciurile de pe teren propriu, considerând că echipa sa este ca şi calificată:

„Câte puncte cu Dinamo, Rangers și Rapid? Cu Dinamo, Rangers și Rapid vreau nouă puncte. Acum nu mă mai interesează banii. Mă interesează campionatul și jocurile din Europa de acasă, pentru suporteri. Suntem ca și calificați. O să vedeți. Spun asta acum că e Dinamo, după Rapid. După avem Craiova. Acum e un moment în care trebuie să ne ridicăm în campionat.

Dar trebuie să calculăm minutele. Un jucător care joacă bine cu Dinamo sau 3-4, dacă avem rezultat bun la pauză, schimbăm 3, ca să scoatem un rezultat bun cu Rangers. Dacă e rezultat bun la pauză se fac 3-4 schimbări.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide