Connect with us

Alte Sporturi

Ianis Hagi poate fi înlocuit. Transferul dorit de Rangers

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Partida a reprezentat momentul de revenire al lui Ianis Hagi (25 de ani), la prima echipă a scoțienilor, care a oferit un assist la golul al doilea marcat de Cerny, în minutul 58, iar mai apoi să fie eliminat în minutul 81.

Morgan Whittaker este dorit de Rangers

Contractul lui Vaclav Cerny (26 de ani), marcatorul dublei din victoria de pe Ibrox Stadium, se termină la finalul sezonului, odată cu încheierea împrumutului de la Wolfsburg.

Se pare că scoțienii sunt din nou interesați de transferul lui Morgan Whittaker (23 de ani), atacantul celor de la Plymouth, care poate evolua ca vârf drepta cât și ca mijlocaș ofensiv, poziție ocupă și de internaționalul român Ianis Hagi.

Fotbalistul britanic s-a mai aflat pe lista celor de Rangers și în perioada de mercato din iarna acestui an, dar și în 2023, pe vremea când evolua la Swansea.

Totuși, nimic nu s-a concretizat iar antrenorul Philippe Clement (50 de ani) speră că va ajunge la un acord în următoarea perioadă de transferuri, anunță presa din Scoția.

  • Morgan Whittaker este cotat la 12 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Morgan Whittaker a marcat două goluri în cele 9 partide ale sezonului din Championship.
  • Morgan Whittaker are contract cu Plymouth până în 2027.

Scoțienii au reacționat, după ce au văzut mesajul lui Ianis Hagi: ”Fiecare fan a putut vedea exact ce a însemnat pentru Hagi să se întoarcă”

La o zi distanță de la meci, Hagi a postat un mesaj pe rețelele sociale pentru suporterii echipei, iar presa din Scoția a reacționat rapid: Ianis Hagi le trimite un mesaj fanilor Rangers după ce s-a întâmplat cu St Johnstone”.

Ulterior, scoțienii au analizat prestația internaționalului român și, mai ales, momentul eliminării.

”După ce s-a întors pe teren într-un mod strălucitor și a oferit un assist la unul dintre cele două goluri ale lui Vaclav Cerny, a fost eliminat și a pus capăt revenirii sale incitante.

Fiecare fan a putut vedea exact ce a însemnat pentru Hagi să se întoarcă pe stadionul Ibrox după atâtea luni de absență.

Este un păcat enorm că întoarcerea s-a încheiat cu un cartonaș roșu.

Hagi nu este deloc un jucător rău intenționat. Clement a știut cât de mare a fost o lovitură pentru internaționalul român și l-a îmbrățișat în timp ce ieșea de pe gazon în aplauzele fanilor.”, a relatat ibroxnews.com.

VIDEO cu pasa decisivă a lui Ianis Hagi: 

Etichete: rangers , ianis hagi , morgan whittaker


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide