Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

Declaraţia care l-ar fi trimis din nou la judecată pe Gigi Becali

Gigi Becali ar fi fost reclamat de Horaţiu Feşnic. Patronul FCSB-ului a făcut mai multe declaraţii dure despre central în urma meciului Hermannstadt – FCSB, disputat pe 25 august.

Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa. Nici Istvan Kovacs, nici nimeni altcineva nu e atât de șmecher cum e el. Feșnic e singurul pe care îl poți compara, la șmecherie, cu arbitrii de pe vremuri. Are o perversitate de nedescris. El le dă pe față, e pervers. Darface acest lucru fiindcă tatăl lui e prieten cu CFR, deci e împotriva noastră. Pe el n-ai cum să-l dezlegi de CFR, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali.

Recent, patronul roş-albaştrilor a cerut şi arbitri străini la meciurile echipei sale, solicitare ce a fost respinsă imediat de către FRF. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-a avertizat pe Becali să cântărească bine atunci când dă declaraţii fiindcă acestea ar putea avea repercusiuni asupra arbitrilor români, care sunt delegaţi la meciuri din competiţiile europene.

Facem și noi legi, spunem în lege: «Fiecare echipă din competiție are dreptul de a solicita arbitri străini». Din Europa, eu din Europa vreau! Atunci, dacă vreau, am la toate meciurile străini. Plătesc și la revedere!

Luați voi meciul Sepsi – FCSB 0-1, să vedeți că nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți și cu Petrolul. Credeam că nu e nimic concertat, dar acum cred că e. Nu au probabil curaj să le spună, dar le dă direcție: «Nu ai văzut cum face Becali?». Ca să nu existe probe vreodată, să zică vreunul: «Da, domnule, am avut ordine să arbitrez împotriva lor»”, declara Gigi Becali.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide