Connect with us

Alte Sporturi

Jucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

Jucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

Captură AntenaSport

Pentru o zi, cei mici care se visează fotbalişti au văzut ce înseamnă să fii mare, alături de favoriţii lor de la naţională. Căpitanul Stanciu îşi aminteşte că el nu-şi permitea o pereche de ghete când s-a băgat prima oară la joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mascota Ronny a încins atmosfera la antrenamentul deschis la naţionalei. Copiii l-au înconjurat pe loc.

Jucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament

„Vino aici, în poză! Bă, pune-mă şi pe mine„, s-a auzit la antrenamentul naţionalei. Aproape o mie de copii şi-au văzut idolii de aproape. Şi au plecat acasă cu poze şi autografe pe tricouri, eşarfe şi mingi.

Tricouri nici nu cred ca aveam pe vremea aceea. Nişte maiouri erau şi dădeau senzaţia de fotbalist„, a spus Alexandru Chipciu. Stanciu, Ianis Hagi şi Drăguşin vor să-i vadă pe cei mici că se transformă în fotbalişti mari.

Şi susţin Liga Punctelor, programul care ajută şcolile de fotbal cu echipamente pentru performanţă. „n.r. – Tu ce lipsuri aveai la club cand ai început fotbalul? Multe lipsuri de echipament, de ghete, de orice. Ţin minte când am mers la fotbal la 11 ani nu aveam echipament de fotbal să fim toţi la fel„, a spus Nicolae Stanciu.

„n.r. – În prezent, de ce anume ai nevoie ca sa te apuci de fotbal?) De nimic, de o minge. Vă încurajez să participaţi la Liga Punctelor”, a spus Chipciu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide