Connect with us

Alte Sporturi

Un club din SuperLigă rămâne fără acționar: ”Renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Mai mult, conducerea clubului ia în calcul despărțirea de Marius Măldărășanu (49 de ani), după ce sibienii au încasat opt goluri în ultimele două partide. Între timp, a fost făcut un anunț important de unul dintre acționarii clubului.

Ștefan Băcilă și-a anunțat retragerea din acționariatul lui Hermannstadt: ”Trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț”

Ștefan Băcilă, unul dintre acționarii de la Hermannstadt, a anunțat în cursul zilei de luni, 7 octombrie, că vrea să se retragă din cadrul clubului și a prezentat mai multe motive în acest sens.

De asemenea, Băcilă a vorbit și despre situația lui Marius Măldărășanu și s-a arătat nemulțumit că jucătorii primesc patru zile libere în contextul în care rezultatele nu sunt cele așteptate. Hermannstadt a fost învinsă cu 4-1 de Petrolul, în deplasare, și cu 4-0 de Sepsi, pe teren propriu.

”FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club să fie salariile la zi. Când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au patru-cinci luni restanțe și joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!

După ce iei opt goluri în două etape și dai liber echipei patru zile și practic pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club. Patru zile libere după ce iei bătaie și joci fără determinare, fără agresivitate.

Acesta este un mare semn de întrebare pentru mine. Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță.

Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da patru zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de două goluri primite pe meci.”, a spus Ștefan Băcilă, potrivit oradesibiu.ro.

  • cinci înfrângeri, trei victori și patru remize este bilanțul lui Hermannstadt din acest sezon.

Clasament SuperLiga la finalul etapei cu numărul 12

Screenshot 2024-10-06 230322
Clasament SuperLiga / Captură Digi Sport

VIDEO Rezumatul meciului Hermannstadt – Sepsi 0-4

Măldărășanu, după umilința cu Sepsi: ”Când joci din glezne, apar greșelile”

”Da, suntem groggy. Ăsta e cuvântul. Toată săptămâna am vorbit de ce s-a întâmplat meciul trecut. Am așteptat reacție de la băieți. În fotbalul de azi trebuie să alergi. Dacă nu alergi…

Ei erau sub noi în clasament. dar atunci când vrei să controlezi jocul și joci din glezne, apar greșelile. 

Greșeli neforțate, care s-au întors împotriva noastră. Nu vreau să dau în jucători, eu sunt vinovat. Am luat opt goluri în două meciuri, uităm să facem faza defensivă, nu câștigăm dueluri”, a spus Măldărășanu, la flash-interviul de la final.

Antrenorul sibienilor a reclamat și faza din care cei de la Sepsi au marcat din penalty.

”Aș fi penibil să găsesc o scuză, dar a fost o fază. A fost și un moment psihologic. A fost un corner, Chițu s-a lăsat jos, nu vrea să joace mingea, portarul e în poartă. La o astfel de fază sunt 8-9 jucători, nu am înțeles. 

Știu că s-a schimbat regulamentul. Nu se mai dă așa ușor penalty la portar în șase metri”, a mai spus Măldărășanu.

”Am fost expuși și la 2-0 și la 3-0, am încercat să atacăm. Le-am spus că vreau să-i aud și eu acum. Mereu i-am încurajat, tot timpul le-am cerut să ridice capl din pământ.

Dar după un astfel de scor nu aveau ce să spună. Asta e, suntem o echipă mică”, a încheiat Mășdărășanu.

Etichete: marius maldarasanu , hermannstadt , video hermannstadt-sepsi , stefan bacila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide