Connect with us

Alte Sporturi

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

Panțîru poate să-și ia adio. Să vedem. Eu cred că asta este, ce să faci, intri în primul meci, după accidentare, joci extraordinar. În al doilea meci ce faci, joci la mișto, nu bagi piciorul. Nu are înregistrat contractul la Ligă. La revedere, du-te, tată, și lasă-mă în pace”, a declarat Gigi Becali.

FCSB a învins-o pe Gloria Buzău cu 3-2. Buzoienii au deschis scorul rapid, în minutul 5, cu un şut foarte bun de la distanţă al lui Alex Jipa. Roş-albaştrii au întors soarta partidei prin „dubla” lui Tavi Popescu, ce a marcat în minutele 39 şi 67. Ulterior a marcat şi Daniel Bîrligea, în minutul 74. Atacantul a fost introdus după pauză în teren. Finalul a fost unul cu emoţii, după golul lui Cestor, din minutul 87. În ciuda victoriei, care a adus-o pe FCSB la două puncte de play-off, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit după meci.

Becali a criticat mai mulţi jucători, printre care şi Darius Olaru, după partidă. FCSB e pe 7, cu 16 puncte. Roş-albaştrii se află la două puncte în spatele echipelor Dinamo şi Petrolul, aflate pe locurile 5 şi 6 în Liga 1. Atât Dinamo, cât şi Petrolul au 18 puncte. FCSB are un meci mai puţin disputat decât acestea. Roş-albaştrii au de jucat o restanţă cu FC Botoşani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide