Connect with us

Alte Sporturi

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”

Ianis Hagi a fost avertizat de antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, după ce mijlocaşul român a fost eliminat în primul său meci oficial de la revenirea la prima echipă, cel cu St. Johnstone, 2-0 pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a oferit o pasă de gol spectaculoasă, românul a rezistat doar 34 de minute pe teren, fiind eliminat după o intrare dură aupra unui adversar. Spre norocul său, cartonaşul roşu nu a influenţat rezultatul partidei, oaspeţii neavând forţa să înscrie nici măcar un gol.

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire

„Ianis nu a jucat de mult timp. Cartonașul roșu este rezultatul unei provocări stângace. Este din partea unui jucător care încă nu este în formă în acest moment.

Este un cartonaș roșu clar. Nu pot fi dezamăgit de el, pentru că abia s-a alăturat echipei. Unul dintre principiile mele principale este că nu vreau astfel de provocări. Nu vreau ca jucătorii să intre așa, pentru că atunci îți asumi riscul unor astfel de momente”, a spus Clement, la conferinţa de presă.

În minutul 79, Ianis Hagi a avut o intrare extrem de dură asupra unui adversar. Iniţial, el a primit doar cartonaşul galben. Arbitrul a fost chemat de VAR să revadă faza şi, fiind acoperit de regulament, a revenit asupra deciziei şi l-a trimis la cabine pe fotbalistul cotat la 1.8 milioane de euro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide