Connect with us

Alte Sporturi

Meciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

Meciul Nacional – Benfica a fost întrerupt de ceaţă. Partida care este transmisă LIVE în AntenaPLAY face parte din etapa a 8-a din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii celor două echipe au fost trimişi la vestiare de arbitrul după 10 minute de la fluierul de start din cauza condiţiilor meteo.

Meciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

Update 20:50: Chiar dacă jucătorii au revenit pe teren şi s-au încălzit, organizatorii au luat decizia ca meciul să nu se mai reia în seara aceasta.

După doar 8 minute de joc în Nacional – Benfica, arbitrul a oprit partida din cauza ceţii. Deodată, arena celor de la Nacional a fost „înghiţită” de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă.

După alte două minute de la oprirea jocului, arbitrul a decis să îi trimită pe jucătorii celor două echipe la vestiare. După aproximativ 25 de minute, ceaţa a început să se ridice, iar jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire. Cu toate acestea, nici la 45 de minute de la fluierul de start, jocul nu s-a reluat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide