Connect with us

Alte Sporturi

Dan Petrescu a ”luat la ochi” un jucător, imediat după CFR Cluj – Poli Iași 2-1

  • admin

  • SuperLiga: FC BotoșaniRapid, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSBFC Buzău, duminică, 21:00, DGS 1

Golurile ardelenilor au fost marcate de Mohammed Kamara (minutul 10) și Louis Munteanu (minutul 16). De partea cealaltă, pentru moldoveni a înscris Mihai Bordeianu (minutul 87 – penalty). 

Din minutul 76, clujenii au evoluat în inferioritate numerică, după ce Kamara a fost eliminat pentru primirea a două cartonașe galbene. Faulturile pe care liberianul le-a făcut i-au atras atenția lui Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul CFR-ului, care a avut un mesaj pentru fotbalistul african.

Dan Petrescu, mesaj pentru Mohammed Kamara: ”Când ai un galben trebuie să fii mai atent”

La finalul partidei cu Poli Iași, Dan Petrescu i-a atras atenția lui Mohammed Kamara că trebuie să fie mult mai atent la meciurile viitoare atunci când evoluează pe teren cu un cartonaș galben. 

De asemenea, tehnicianul ”Feroviarilor” a mărturisit că nu înțelege de ce fotbalistul liberian este atât de indisciplinat și primește avertismente la aproape fiecare partidă în care joacă. 

”Din păcate, Kamara e iar suspendat. În toate meciurile în care joacă ia galben sau roșu, nu știu ce se întâmplă. A și luat ușor cartonașe. Normal, când ai un galben trebuie să fii mai atent”, a spus Petrescu, la flash-interviul susținut după partidă. 

Mohammed Kamara a fost transferat în vară de CFR Cluj liber de contract de la Hapoel Haifa (prima ligă din Israel). În afara reușitelor sale din teren (un gol și un assist), africanul a încasat nu mai puțin de opt cartonașe galbene și două roșii, în nouă apariții pentru CFR în SuperLiga.

După cartonașul roșu încasat în meciul cu Poli Iași, Kamara va lipsi din lotul CFR-ului pentru partida din etapa următoare, din deplasare, cu Petrolul Ploiești. 

VIDEO cu eliminarea lui Mohammed Kamara din meciul CFR Cluj – Poli Iași 

VIDEO Rezumat CFR Cluj – Poli Iași, scor 2-1 

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , poli iasi , mohammed kamara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide