Connect with us

Alte Sporturi

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

Lovitura liberă periculoasă, pe care a bătut-o Alibec, a avut loc în minutul 86. Dinamo a început foarte bine, Cîrjan deschizând scorul în minutul 4.

Ulterior, Dinamo a cedat posesia şi a preferat să se apere. După mai multe ocazii, printre care şi o bară, a lui Ciobanu, în minutul 59, constănţenii aveau să egaleze. Grigoryan a înscris după o gafă uriaşă a lui Cristi Costin.

Pe final Dinamo nu a mai contat deloc în atac, iar constănţenii au căutat golul victoriei. Denis Alibec a avut acea oportunitate foarte bună, din lovitură liberă, dar şutul lui s-a oprit în Ţîru.

Nu e prima oară când Alibec îşi ceartă un coechipier în acest sezon. Atacantul Farului l-a apostrofat şi pe colegul său din atac, Grigoryan, într-un meci cu Petrolul.

Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară

Meciul Farul Constanța – Dinamo 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1.

Înainte de acest meci, Farul Constanța se afla pe locul 12 în clasament, cu 12 puncte după 11 partide jucate. De cealaltă parte, Dinamo era pe locul al 5-lea, cu 17 puncte. „Câinii” au urcat momentan pe locul 3 în Liga 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul 12, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid. Giuleştenii vor juca însă duminică, de la ora 18:15, cu Botoşani, în deplasare.

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Bălașa, Marins, C. Ganea – Radaslavescu, Dican, Vînă – Rivaldinho, Alibec, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Cercel, Țîru, Dănuleasa, Aioanei, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Doicaru, C. Stoian, A. Ciobanu, Mustacă
Antrenor: Gică Hagi

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide