Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

Latifundiarul din Pipera a sărbătorit alături de fotbalişti şi a decis să le ofere o primă de 3.000 de euro de persoană. Vestea a fost anunţată prin intermediul lui Florin Tănase.

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după succesul obţinut în faţa echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

„După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Și când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie și le-am zis «Mă plec în fața voastră pentru că sunteți o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Ați bucurat România».

Au aplaudat toți, a venit Tănase după mine afară și i-am zis «Du-te tu acum și spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenție din partea mea, că am venit și eu în deplasare, aveți 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înțelegeți… Dar nu poți să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulțit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro.

Plus că ei au și prime de obiectiv în contract fiecare. Nu știu exact cât, au mult… De exemplu, Tănase a luat deja 300.000 de euro pentru că ne-am calificat în grupele Europa League.

Nu știu cât e prima dacă trecem de grupe, sunt în contracte acolo, credeți că le știu pe dinafară? Sunt eu cu banii, dar știți care e treaba? Care îmi convine le zic… Și care nu-mi convine mă fac că nu le mai știu”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide