Connect with us

Alte Sporturi

„Sfântul Dimitrie ține cu noi” Florin Tănase, discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK, în Europa League

„Sfântul Dimitrie ține cu noi Florin Tănase, discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK, în Europa League

Florin Tănase, discurs savuros victoria istorică din FCSB – PAOK

Bucuria jucătorilor de la FCSB de după meciul cu PAOK / Profimediaimages

Florin Tănase a avut un discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK, scor 0-1, în grupa principală din Europa League. Atacantul campioanei României s-a descătuşat şi a avut o reacţie euforică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a fost titular în meciul de la Salonic. A fost schimbat în minutul 65 cu Octavian Popescu. Fotbalistul de 29 de ani a fost încântat că l-a făcut fericit pe Gigi Becali, care a venit să vadă un meci din deplasare al FCSB-ului după mai bine de un deceniu.

Florin Tănase, discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK

Florin Tănase a amintit de declaraţiile date de patron înaintea partidei cu PAOK. Becali a făcut turul bisericilor din Salonic şi a cerut ajutor divin.

Sunt fericit, e o victorie muncită. Am jucat cu un adversar foarte bun, cu jucători de calitate. Era un meci dificil, dar suntem fericiți că am obținut a doua victorie. Ne așteptam, în ziua de azi oricine poate câștiga cu oricine, de ce să nu ne așteptăm?

Am știut că va fi dificil după eliminarea lui Olaru. Dar, cei rămași în teren s-au mobilizat foarte bine. De multe ori se întâmplă să se păstreze rezultatul. Nimeni nu ne dădea vreo șansă, majoritatea. Ne bucurăm, cu siguranță cei care vor juca cu noi nu se vor aștepta la un meci ușor.

Gigi Becali a spus că trebuie să vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie. A ținut cu noi. Patronul este fericit acum. E normal să ne gândim la faza următoare, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne așteaptă un alt meci duminică, trebuie să luăm cele trei puncte, avem nevoie de ele„, a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

FCSB, victorie dramatică obţinută la Salonic

La Salonic, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 9, când Târnovanu a scos la lovitura de cap a lui Baba Rahman. Taison a trimis în bară, în minutul 28, iar bucureştenii l-au pierdut pe Lixandru, accidentat la genunchi în minutul 45+4. După alte patru minute, la ultima fază a primei reprize, Olaru a recuperat un balon, l-a depăşit pe Michailidis şi i-a pasat în careu lui Bîrligea, iar acesta a înscris. Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză, dar au rămas în zece din minutul 56, după eliminarea lui Olaru, care a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid. Târnovanu a intervenit excelent la capul trimis de Despodov, în minutul 62.

Bîrligea s-a accidentat şi el, fiind înlocuit în minutul 78. Deşi repriza secundă a fost prelungită cu zece minute, bucureştenii au rezistat, chiar dacă grecii au lovit bara în minutul 90+7, prin Michailidis, şi s-au impus cu 1-0. PAOK a bifat a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, iar FCSB se numără printre cele cinci echipe care au punctaj maxim în Europa League, fiind pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

PAOK SALONIC: Kotarski – Sastre (A. Zivkovic 70), Kedziora, Michailidis, Baba Rahman – M. Camara (Bakayoko 69), Ozdoev (Schwab 73) – Taison, Konstantelias, Despodov (Shola Shoretire 83) – Chalov (Tissoudali 70). ANTRENOR: Răzvan Lucescu

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, M.Popescu, Radunovic – Şut, Lixandru (Edjouma 45+6) – Al. Băluţă (Miculescu 46), Olaru, Fl. Tănase (Oct. Popescu 64) – Bîrligea (Baba Alhassan 78). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: M. Camara 3, Sastre 45+2 / Fl. Tănase 16, M. Popescu 43, Olaru 45+4, Bîrligea 74, Târnovanu 86

Cartonaş roşu: Darius Olaru (FCSB) min. 56

Arbitri: Sascha Stegemann – Marco Achmuller, Christof Gunsch – Martin Petersen (toţi din Germania)

Arbitri VAR: Pascal Muller – Katrin Rafalski (ambii din Germania)

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide