Connect with us

Alte Sporturi

O tânără de 24 de ani l-a văzut pe Michael Schumacher. Cine este fata care a primit acceptul să-l întâlnească pe legendarul pilot

De când a suferit tragicul accident la ski, pe 29 decembrie 2013, familia lui Michael Schumacher a păstrat strict secrete informațiile despre starea de sănătate a fostului pilot. Nimeni din afara anturajului restrâns din preajma familiei nu a putut să-l întâlnească în persoană pe fostul pilot, cu excepția, acum, a unei tinere de 24 de ani.

Foto 13/19

Tânăra de 24 de ani care participă la întâlnirile familiei lui Michael Schumacher

În cei 11 ani care au trecut de la accident, nicio fotografie cu Michael Schumacher nu s-a “scurs” în spațiul public. Acum însă, iubita lui Mick Schumacher, fiul fostului pilot, pare că a câștigat încrederea familiei, care i-a permis să participe la întâlnirile secrete cu acesta.

Foto 9/19

Este vorba de modelul-influencer Laila Hasanovic, iubita fiului lui Michael Schumacher, Mick. Cei doi formează un cuplu de 18 luni, iar publicația germană Bild, citată de Daily Mail, notează că ea este singura iubită a lui Mick care a putut vreodată să-l vadă pe Michael Schumacher.

Aceeași sursă scrie că familia lui Schumacher este “îndrăgostită” de Laila, iar tânăra este inclusă în toate planurile pe care le fac apropiații fostului pilot. De altfel, ea a fost prezentă alături de soția lui Michael și mama lui Mick, Corinna, la FIA World Endurance Championship în luna martie.

Foto 7/19

Anunțul că Laila Hasanovic este acceptată la întâlnirile cu Michael Schumacher arată că familia fostului pilot este mai deschisă cu privire la situația acestuia. Conform presei internaționale, Michael Schumacher ar fi participat săptămâna trecută la nunta fiicei sale, Gina, organizată în Spania la vila de vacanță a familiei.

Cine este Laila Hasanovic, iubita lui Mick Schumacher

Laila s-a născut în Bosnia, însă a fost crescută într-un orășel din Danemarca, înainte să se mute la Copenhaga când avea 19 ani.

Pe contul său de Tik-Tok, tânăra de 24 de ani a vorbit despre originile sale:

“Dacă mă întrebați pe mine, nu arăt ca o fată tipic bosniacă, cred că arăt mai mult scandinavă, dar nu am sânge scandinav în mine, este destul de amuzant pentru că nu semăn deloc cu părinții mei. Când eram copil, eram foarte timidă, aproape că nu vorbeam cu nimeni”, a spus Laila Hasanovic.

Foto 15/19

Laila Hasanovic are 338.000 de urmăritori pe Instagram. Inițial, și-a dorit să activeze în criminalistică, însă a ales o carieră de model după ce a obținut primul contract când avea doar 16 ani.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide