Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Andrei Nicolescu, după a fost întrebat dacă Dinamo dorește arbitri străini în SuperLigă

  • admin

  • Champions League: LilleReal Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Girona – Feyenoord, miercuri, 22:00, DGS 2

În ultimul meci disputat, “Câinii Roșii” au remizat, scor 2-2, cu Botoșani, pe teren propriu, într-o partidă care nu a fost lipsită de incidente, care i-au vizat pe arbitrii.

Andrei Nicolescu: “Calitatea arbitrajului în România a crescut. Am încredere în ei”

Finalul partidei de pe “Arcul de Triumf” a fost marcat de un eveniment neplăcut, după ce un suporter furios al ”Câinilor” aflat în tribune a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cosmin Bojan, care semnalizase corect ofsaid la un gol marcat neregulamentar de Dennis Politic.

După ce în ultima perioadă, s-a adus în discuție aducerea unor arbitri străini în SuperLigă, Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a vorbit despre arbitrajul din România, despre care este încântat.

“Nu, nu cred că este un subiect printre cluburile din SuperLiga (n.r. aducerea antrenorilor străini în SuperLigă).

Eu cred că în ultimul an calitatea arbitrajului românesc a crescut, văd că arbitrii au atenție mult mai mare la detalii. Cred că și în partea de VAR sunt mai puțin discuții.

Eu am încredere în sistemul ăsta.”, a declarat Andrei Nicolescu, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club.

Andrei Nicolescu: ”Cred că patru puncte ar fi în regulă. Victoria vreau să fie cu FCSB”

În cadrul aceleiași intervenții telefonice, Andrei Nicolescu s-a arătat încrezător că Dinamo va reuși să obțină patru puncte din duelurile cu Farul (deplasare) și FCSB (acasă), ceea ce înseamnă ca elevii lui Zeljko Kopic să obțină o remiză și o victorie. 

Concret, oficialul lui Dinamo a mărturisit că ar opta ca succesul echipei sale să vină în derby-ul cu FCSB, care va avea loc pe Arena Națională în etapa a 13-a a SuperLigii. 

”Dacă mă întrebați, eu vreau șase puncte, dar cred că patru puncte ar fi în regulă. Victoria, sentimental, vreau să fie cu FCSB”, a spus Nicolescu.

VIDEO cu intervenția lui Andrei Nicolescu la emisiunea Fotbal Club

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO rezumat Dinamo – Botoșani 2-2

Etichete: andrei nicolescu , arbitri straini superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide