Connect with us

Alte Sporturi

Reacția Simonei Halep, după prima victorie obținută după mai bine de doi ani

  • admin

  • Champions League: ȘahtiorAtalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: LilleReal Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Confruntarea dintre cele două jucătoare a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Simona Halep, după victoria în fața Arinei Rodionova: ”Mă simt foarte bine, deși sunt foarte obosită”

Simona Halep a obținut din nou o victorie pe terenul de tenis, într-o competiție oficială, după o pauză de 777 de zile. Jucătoarea din România s-a bucurat de faptul că a beneficiat de un wild-card din partea organizatorilor.

”Simo” a subliniat că a avut un meci dificil cu Arina Rodionova, dar a transmis că a reușit să se mobilizeze în setul decisiv și să se califice în turul următor.

Mulțumesc că ați venit! Mereu am fost bine primită de fani și a fost o plăcere să mă întorc și să joc aici primul meci. E prima victorie după doi ani și mă simt foarte bine, deși sunt foarte obosită.

A fost frumos să primesc un wild-card de la organizatori și m-am bucurat. Mereu am profitat de oportunitățile care mi s-au ivit și am dat totul. De-aceea am luptat și am fost în stare să câștig azi (n.r. miercuri, 2 octombrie).

Am simțit o mică presiune după primul set. Mi-a scăzut nivelul, în timp ce ea a jucat tot mai bine. Mi-a dat câteva bătăi de cap. Acum vreau doar să mă recuperez, să fiu capabilă să joc mâine (n.r. joi, 3 octombrie) iar.

După ce lipsești atâta timp din circuit e greu. Nu știi ce urmează a doua zi, așa că încerc să am grijă de corpul meu și să revin mâine să joc în fața fanilor.

Să joc îmi ia toată energia, dar mi-ar plăcea să ies să mă plimb. Sunt mulți oameni și e o energie deosebită. Sper să o iau și să o aduc pe teren”, a declarat Simona Halep la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Simona Halep – Anna Blinkova, în turul 2 al turneului de la Hong Kong

Victoria împotriva Arinei Rodionova a fost prima victorie a Simonei după mai mult de doi ani (777 de zile). Ultima dată câștigase pe 17 august 2022, în primul tur de la Cincinnati, în fața Anastasiei Potapova, 6-4, 3-6, 6-3.

În urma acestui succes, sportiva din România și-a asigurat un cec în valoare de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA.

În turul 2, Simona Halep o va întâlni pe Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA), a șaptea favorită a competiției. Cele două jucătoare nu s-au mai duelat niciodată în circuitul WTA.

Etichete: simona halep , victorie simona halep , reactie simona halep , arina rodionova , calificare simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide