Connect with us

Alte Sporturi

Pantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

Pantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB, meciul din etapa a doua a grupei de Europa League. Fostul atacant susţine că atmosfera de pe Toumba Stadium poate fi decisivă, dar şi că PAOK nu îşi mai permite paşi greşiţi, după cele două eşecuri consecutive, 1-3 cu Galatasaray şi 0-1 cu Aris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kapetanos a fost atacantul campioanei României în perioadele 2008-2011 şi 2013-2014. El a fost apoi antrenat şi de Răzvan Lucescu, la Skoda Xanthi, între 2014 şi 2016.

Pantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB

„E un joc bun, două echipe foarte puternice, un joc deschis 100%, ambele echipe joacă ofensiv. Eu cred că vom vedea un meci cu multe goluri. Părerea mea e că PAOK are mai multe şanse, joacă acasă, suporterii îi ajută mult.

Vin două două eşecuri cu Galatasaray şi Aris şi eu cred că vor intra foarte tare în joc. FCSB trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute. Voi merge la meci”, a spus Kapetanos, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kapetanos a câştigat alături de FCSB un titlu de campioană, în 2013-2014 şi o Cupă a României, 2010-2011. Celălalt trofeu pe care îl mai are adjudecat în carieră a venit alături de CFR Cluj, în sezonul 2011-2012.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide