Connect with us

Alte Sporturi

Ce își reproșează Mircea Rednic, după ce UTA a ajuns la 6 meciuri fără victorie + Incidentul petrecut în tribune

  • admin

  • SuperLiga: UTA Arad – Poli Iași, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Unirea Slobozia – Rapid, luni, 21:00, DGS 1

În urma acestui rezultat, ”Bătrâna Doamnă” a rămas pe locul 10 în clasament, cu doar 9 puncte acumulate, la egalitate cu Rapid care nu a jucat încă în această etapă. De cealaltă parte, Poli Iași a urcat un loc în clasament, până pe 11, cu 11 puncte.

Mircea Rednic, după UTA Arad – Poli Iași: ”A fost și un incident cu fata lui Fabry, era să o lovească cu o sticlă. E nevoie de mai mult respect”

La finalul partidei de la Arad, Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit de comportamentul unor fani prezenți în tribune și chiar a reclamat un incident petrecut în tribune.

UTA Arad a ajuns la șase meciuri fără victorie în campionat, iar antrenorul ”Bătrânei Doamne” a mai spus că pentru meciul cu Poli Iași își reproșează doar alcătuirea primului 11. De asemenea, Rednic a vorbit și despre partida cu CFR Cluj din următoarea etapă.

”Nu pierdem, dar nu reușim să câștigăm acasă. Am zis de la început că e Iași e echipă bine organizată defensiv. Să zicem că prima repriză a fost echilibnrată, iar a doua a fost mai dinamică. Am jucat cu două vârfuri. Fotbalul este pe goluri.

La noi nu e problemă de calitate. E și o luptă între suporteri și conducere. Galeria a început să strige contra conducerii la începutul meciului. Băieții simt asta. A fost și un incident cu fata lui Fabry, era să o lovească cu o sticlă. E nevoie de mai mult respect.

Jucătorii care au intrat au adus mai multă calitate. Poate asta îmi reproșez că nu am făcut cel mai bun 11.

Nici CFR nu trece printr-o perioadă bună. Mergem acolo să jucăm, să câștigăm. Toți simțeam că e un meci în care puteam aduna puncte. În prima repriză nu am contat în atac. În momente dificile suporterii trebuie să ne fie aproape.”, a spus Mircea Rednic la flash-interviu.

Clasament SuperLiga după UTA Arad – Poli Iași 0-0:

clasament
Clasament SuperLiga după UTA Arad – Poli Iași 0-0 / Foto: digisport.ro

VIDEO Rezumatul paridei UTA Arad – Poli Iași 0-0:

Etichete: mircea rednic , uta arad , video uta arad poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide