Connect with us

Alte Sporturi

Constantin Gâlcă nu și-a menajat jucătorii după remiza cu ”U” Cluj

  • admin

  • SuperLiga: UTA Arad – Poli Iași, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Unirea Slobozia – Rapid, luni, 21:00, DGS 1

”Șepcile roșii” au deschis scorul prin Mamadou Thiam în minutul 39, iar gazdele au intrat cu avantaj la cabine. Ulterior, Oshima a reușit să egaleze, iar partida s-a terminat într-o remiză.

Constantin Gâlcă: ”În prima repriză nu prea am existat”

Oltenii veneau după trei meciuri consecutive în care n-au reușit să câștige, motiv pentru care voiau să-și ia revanșa față de fani în partida de pe Cluj Arena.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar trupa din Bănie chiar a făcut o primă repriză slabă. Gâlcă s-a arătat deranjat de modul în care a decurs jocul și nu s-a ferit să o spună la flash-interviu.

”Am spus înainte că-mi doream să luăm cele trei puncte, băieții au fost montați toată săptămâna. În prima repriză nu prea am existat.

În a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut și șansă la gol, dar nu e de ajuns cu 45 de minute. Am greșit foarte mult. Când pierzi mingea așa ușor, e normal să fac schimbări. Cei care au intrat au făcut-o bine.

Unii abia și-au revenit, forma jucătorilor oscilează destul de mult. Baiaram a jucat bine meciul trecut, acum puțin mai slăbuț. E greu să alegi un cel mai bun prim 11. Sperăm să fim cât mai buni și să câștigăm puncte.

Nu este ciudat că ‘U’ Cluj e lider. Dacă au luat puncte, au luat pe meritul lor. Au omogenitate în echipă”, a declarat Constantin Gâlcă.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a acumulat 22 de puncte și a rămas pe primul loc, la 5 lungimi distanță de Oțelul, care are un meci mai puțin. De partea cealaltă, Universitatea Craiova are 16 puncte și este pe poziția a patra.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Etichete: galca , u cluj craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide