Connect with us

Alte Sporturi

Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia: „M-a deranjat atitudinea!”

Marius Șumudică a venit cu un mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia. Antrenorul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Unirea Slobozia și Rapid se va juca luni, de la ora 21:00. Meciul care contează pentru etapa cu numărul 10 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia

La conferința de presă premergătoare partidei, Marius Șumudică a tras un semnal de alarmă și a transmis că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi, de la meciul cu U Cluj, pierdut de giuleșteni cu scorul de 0-2.

De asemenea, „Șumi” a spus că obiectivul echipei sale rămâne, în continuare, calificarea în play-off și a dat asigurări că va face anumite schimbări la echipă.

”Suntem departe de ceea ce-mi doresc. M-a deranjat atitudinea la ultimul meci. M-a deranjat că nu și-au dorit mai mult. E o problemă mentală, e clar că se întâmplă ceva. S-au făcut multe achiziții și sperăm că lui N’jie și Boupendza le vom obține permisul de muncă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide