Connect with us

Alte Sporturi

Dinamo, candidată la titlu? Fostul idol din Ștefan cel Mare e convins: “De ce să stricăm ce e bine?”

Dinamo ocupă locul trei după primele nouă meciuri în SuperLiga disputate în actuala stagiune, iar “câinii” speră să prindă play-off-ul la finalul sezonului regular.

Giani Kiriță, despre viitorul lui Dinamo

Giani Kiriță nu exclude ca Dinamo să se implice chiar și în lupta la titlu în viitorul apropiat. Fostul mijlocaș crede că formația dinamovistă se poate bate pentru trofeu încă din stagiunea următoare, dacă șefii vor fi inspirați în transferuri.

Cu toate acestea, Giani Kiriță a atenționat că Dinamo nu trebuie să se gândească foarte departe în acest moment, ci să se concentreze pe stagiunea în curs.

“Pe parcursul campionatului, ați văzut că apar accidentări. Ai nevoie de oameni, s-a accidentat Abdallah, ai nevoie de încă un vârf, Politic la fel, în linia de mijloc… mai sunt jucători care trebuie să fie aduși. Întrebați-i pe ei despre jucători care să ajute Dinamo, este un club în construcție.

Dacă Dinamo continuă pe linia asta, iar anul ăsta nu avem emoții cu retrogradarea ori prindem chiar play-off-ul, și mai aducem niște jucători de valoare, cu siguranță putem să ne gândim la titlu sau cupe europene. Eu zic însă, mai întâi, să ne gândim la anul ăsta, de ce să stricăm ceea ce este bine?”, a spus Giani Kiriță, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Dinamo n-a mai fost în play-off de 7 ani

Dinamo a evoluat ultima dată în play-off-ul din primul eșalon în sezonul 2016-2017, când au terminat pe locul al treilea. În stagiunea respectivă, “câinii” au fost pregătiți de Ioan Andone, în prima parte a sezonului, și de Cosmin Contra, în partea secundă.

De atunci, Dinamo a ratat în fiecare an clasarea între primele șase echipe la finalul sezonului regular. Regresul a culminat cu retrogradarea din 2022, însă “câinii” au revenit pe prima scenă după doar un an petrecută în Liga 2.

“Câinii” se duelează cu Oțelul în runda a 10-a. Formația lui Dorinel Munteanu e neînvinsă în acest sezon și ocupă locul secund în clasament.

Meciul dintre Oțelul și Dinamo va putea fi urmărit vineri, 20 septembrie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită și în format LIVE score, pe iAMsport.ro. “Câinii” pot urca pe locul secund, în cazul unui succes.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide