Connect with us

Alte Sporturi

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

A avut loc o fază controversată în meciul Bayern – Dinamo Zagreb, din UEFA Champions League. Arbitrul spaniol Juan Martinez a avut nevoie de ajutorul sistemului VAR pentru a lua decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 16, Pavlovic a căzut în careul oaspeţilor, după o intervenţie a lui Theophile-Catherine. „Centralul” partidei a făcut imediat semn că nu a fost fault şi că faza poate continua.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb

Imediat după, mingea a revenit în posesia bavarezilor. Musiala i-a pasat lui Gnabry, iar atacantul de 29 de ani a marcat cu un gol la colţul lung.

Reuşita lui Bayern a fost analizată imediat cu ajutorul arbitrajului video. Juan Martinez a fost chemat să revadă întreaga fază la marginea terenului. Acesta a putut observa că Gnabry era în poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa.

„Centralului” i-a fost arătată din toate unghiurile şi intervenţia la Pavlovic, care a fost pus la pământ de fundaşul central al lui Dinamo Zagreb. Martinez a considerat că a greşit iniţial şi a schimbat decizia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide