Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali nu se teme degeaba de Petrolul: ”O nucă tare”. Cum poate fi surprinsă campioana României

Campioana României a obținut in-extremis un rezultat de egalitate în ultima rundă, pe terenul celor de la CFR Cluj, grație golului marcat de Joyskim Dawa.

”Roș-albaștrii” se află doar pe locul 12 în clasament, cu 9 puncte acumulate, iar în weekend au nevoie de succes contra ”găzarilor, însă Daniel Chiriță este de părere că aceștia nu vor avea parte de o misiune facilă.

Daniel Chiriță a numit punctul forte al petroliștilor

Fostul fundaș dreapta este mulțumit de felul în care se prezintă echipa prahoveană pe faza defensivă și afirmă că aceasta poate da lovitura pe Arena Națională pe cartea contraatacului.

”Și-au revenit foarte bine cei de la Petrolul după eșecul cu Dinamo. Au avut căderea de 20 de minute cu Rapid, dar au câștigat, iar în restul meciurilor s-au descurcat foarte bine. Topal este un antrenor bun, un antrenor mare.

(n.r. Are probleme Petrolul pe plan ofensiv?) N-au avut atacanți, dar acum au adus. S-a reîntors Irobiso, a venit și acest francez (n.r. Moussaki).

Cred că o să fie o nucă tare și acum la FCSB. Arată bine defensiv și poate să-i surprindă pe contraatac. Nu cred că poate Petrolul să o atace din primul minut pe FCSB”, a spus Daniel Chiriță, în exclusivitate, pentru iAMsport.ro.

Petrolul, o defensivă solidă

Petrolul a punctat doar de 7 ori în primele 9 etape, însă ocupă un loc de play-off. Clasați pe poziția a 6-a, ploieștenii au înregistrat o singură înfrângere, una categorică, 1-4 cu Dinamo.

De la înfrângerea de pe Arcul de Triumf, prahovenii au înregistrat trei victorii și patru rezultate de egalitate. Doar 6 goluri au primit aceștia în acest campionat, fiind depășiți la acest capitol de U Cluj (4 goluri primite) și Oțelul (3 goluri primite).


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide