Connect with us

Alte Sporturi

Notele lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, după meciul nebun dintre Napoli și Parma! Cât a primit portarul ”de ocazie”

  • SuperLiga: Farul – CFR Cluj, duminică, 18:45, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – UTA, duminică, 21:30, DGS 1

Gruparea ”gialloblu” a avut un start excelent. În minutul 15, Kowalski și Bonny au lovit de două ori bara în decurs de doar 20 de secunde, iar în minutul 17, atacantul francez a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat.

Galerie Foto

Valentin Mihăilă, notă mai mare decât Dennis Man, după meciul Napoli – Parma

Cei doi internaționali români nu au ieșit în evidență, deși Mihăilă a avut câteva posibilități de a se apropia periculos de poarta adversă. Astfel, fostul jucător de la Universitatea Craiova, care a încasat și un cartonaș galben, a fost notat cu 7,1 de către cei de la Sofascore.

În schimb, Man, integralist, a primit 6,5, unul dintre cele mai mici calificative din tabăra Parmei. A atins balonul în 38 de rânduri și a reușit 21 dintre cele 26 de pase încercate. A avut un șut blocat și i-au ieșit două driblinguri din patru. Dennis Man a câștigat doar două dueluri din cele șase avute cu fundașii adverși și a pierdut balonul de 10 ori.

Valentin Mihăilă a fost schimbat în minutul 73 cu Charpentier, dar până atunci a șutat de două ori pe lângă poartă, a reușit 21 din 25 de pase încercate și a câștigat jumătate dintre duelurile cu adversarii. A fost faultat de 3 ori și nu a driblat niciun jucător de la Napoli.

Finalul de pe stadionul ”Diego Armando Maradona” a fost unul ”nebun”. Portarul Parmei, Zion Suzuki (7,5), a fost eliminat în minutul 75 și, pentru că antrenorul Fabio Pecchia făcuse deja toate schimbările, între buturi a intrat un jucător de câmp, fundașul Del Prato.

Lukaku, în minutul 90+2, și Anguissa (90+6) au întors rezultatul, iar formația lui Man și Mihăilă a înregistrat primul eșec al sezonului din Serie A.

Adrian Bernabe a fost cel mai bun jucător al Parmei, cu 7,8, urmat de Bonny (7,6). La celălalt pol, Kowalski a primit cea mai mică notă, 6,2. Enrico Del Prato, cel care a fost portar ”de ocazie” pe final, a fost notat cu 7,2.

VIDEO Rezumat Napoli – Parma 2-1

Etichete: napoli parma , dennis man , valentin mihaila , nota man , nota mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide