Connect with us

Fotbal

Leo Grozavu, mesaj de bine după ce Poli Iași a pierdut cu FC Botoșani

  • admin

Golurile din această partidă au fost marcate de Enzo Lopez (minutul 52) și Jaly Mouaddib (minutul 90+2) pentru gazde, respectiv Hamza Saghiri (minutul 28) pentru ieșeni.

Leo Grozavu: ”În play-out se va juca pe puncte adevărate”

La scurt timp după încheierea partidei cu FC Botoșani, Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a susținut că rezultatul final a fost decis în urma a două faze din care nu se anunța nimic periculos pentru echipa sa. De asemenea, tehnicianul ieșenilor a susținut că nu are ce să le reproșeze elevilor săi.

”Nu am ce să le reproșez băieților. Două faze din care nu s-a anunțat nimic s-au transformat în gol. Urmează un campionat lung, disputat. Orice meci va fi pe muchie de cuțit. Ne-a lipsit să fim un pic mai pragmatici, mai atenți. Știam că dacă vom trece de primele 15 minute din a doua repriză ei vor intra în criză și vor face greșeli”, a spus Leo Grozavu, la flash-interviu.

De asemenea, Grozavu a susținut că lupta la retrogradare rămâne în continuare strânsă și că totul se va decide în play-out.

”Lupta este echilibrată la retrogradare. Este un campionat disputat, echipele vor mai pierde puncte. În play-out se va juca pe puncte adevărate. Până acolo, este un avantaj pentru echipele care nu au făcut puncte în prima parte a campionatului”, a mai spus Grozavu.

În prezent, Poli Iași ocupă poziția a 13-a din SuperLiga (din 16), cu 26 de puncte acumulate după 24 de etape, la 8 ”lungimi” în spatele primei formații aflate direct pe poziție retrogradabilă, FC Botoșani (18 puncte după 24 de meciuri).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide