Connect with us

SuperLiga

Cătălin Vulturar este oficial jucătorul Rapidului

Foto: fcrapid.ro.

Rapid continuă seria transferurilor din această iarnă, reușind să-l achiziționeze pe Cătălin Vulturar, jucător de 19 ani, fost căpitan al echipei de tineret a lui Lecce.

Mijlocașul născut la Arad a semnat cu giuleștenii un contract valabil până în vara anului 2028. Cotat la 400.000 de euro, conform transfermarkt , Vulturar a fost format de Uta Arad, echipă pe care a părăsit-o în anul 2020 pentru a pleca la Lecce. Acesta a evoluat 109 meciuri pentru formația Primavera a italienilor reușind 6 goluri și 11 assisturi.

Are cinci meciuri jucate pentru naționala U21 a României, toate în preliminarile pentru Euro 2025 , reușind să înscrie și un gol, în victoria 2-0 cu Armenia, din luna octobrie a anului trecut.

„Venirea mea la Rapid o consider un pas important în carieră. Știu ca Rapid este un club legendar și mă bucur că voi face parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giulești”, a spus Cătălin Vulturar pentru fcrapid.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din SuperLiga

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide