Connect with us

Fotbal

Leo Grozavu, mesaj de bine după ce Poli Iași a pierdut cu FC Botoșani

  • admin

Golurile din această partidă au fost marcate de Enzo Lopez (minutul 52) și Jaly Mouaddib (minutul 90+2) pentru gazde, respectiv Hamza Saghiri (minutul 28) pentru ieșeni.

Leo Grozavu: ”În play-out se va juca pe puncte adevărate”

La scurt timp după încheierea partidei cu FC Botoșani, Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a susținut că rezultatul final a fost decis în urma a două faze din care nu se anunța nimic periculos pentru echipa sa. De asemenea, tehnicianul ieșenilor a susținut că nu are ce să le reproșeze elevilor săi.

”Nu am ce să le reproșez băieților. Două faze din care nu s-a anunțat nimic s-au transformat în gol. Urmează un campionat lung, disputat. Orice meci va fi pe muchie de cuțit. Ne-a lipsit să fim un pic mai pragmatici, mai atenți. Știam că dacă vom trece de primele 15 minute din a doua repriză ei vor intra în criză și vor face greșeli”, a spus Leo Grozavu, la flash-interviu.

De asemenea, Grozavu a susținut că lupta la retrogradare rămâne în continuare strânsă și că totul se va decide în play-out.

”Lupta este echilibrată la retrogradare. Este un campionat disputat, echipele vor mai pierde puncte. În play-out se va juca pe puncte adevărate. Până acolo, este un avantaj pentru echipele care nu au făcut puncte în prima parte a campionatului”, a mai spus Grozavu.

În prezent, Poli Iași ocupă poziția a 13-a din SuperLiga (din 16), cu 26 de puncte acumulate după 24 de etape, la 8 ”lungimi” în spatele primei formații aflate direct pe poziție retrogradabilă, FC Botoșani (18 puncte după 24 de meciuri).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide