Connect with us

Alte Sporturi

Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda

(n.r. Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Eu sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Nu e job-ul terminat, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai mult și s-a terminat doar 2-0. Mai am contract, sunt fericit și voi da tot ce pot.

Deocamdată mă gândesc să joc aici la Dinamo și când va fi momentul să vină o ofertă din străinătate, bineînțeles. Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel„, a declarat Politic după cele două goluri marcate pe Arena Naţională.

Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo

Dan Petrescu a fost sfătuit să-l transfere la CFR Cluj pe jucătorul lui Dinamo care a fost huiduit de fani în meciul de baraj cu Cskiszereda. Basarab Panduru consideră că Hakim Abdallah ar fi o soluţie excelentă pentru atacantul „Bursucului” din Gruia.

Hakim Abdallah a fost titular în duelul tur dintre Dinamo şi Cskiszereda, încheiat cu scorul de 2-0. Atacantul a fost schimbat în prelungiri, moment în care a fost huiduit de o parte din fanii „câinilor”, pentru ocaziile ratate pe Arena Naţională.

Panduru a evidenţiat faptul că Abdallah poate evolua atât pe poziţia de atacant, dar şi în banda dreaptă a atacului, iar în Gruia i-ar putea face concurenţă pe post lui Ciprian Deac.

Mă uitam la Abdallah. Crezi că e jucător de CFR Cluj? Eu l-aş lua pe Abdallah, nu pe Safranko! Joacă şi bandă pentru că are viteză, dar joacă şi vârf. Joacă şi extremă dreaptă, iar acolo îl ai pe Deac. Te baţi cu Deac. Uite, un atac Abdallah – Bîrligea – Otele crezi că arată rău?”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide