Connect with us

Alte Sporturi

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

  • Premier League: Tottenham – Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Concret, în minutul 29 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, tânărul jucător ieșean a fost lovit puternic în zona capului de stoperul ”alb-roșu” și, la scurt timp, a fost transportat cu ambulanța de urgență la spital.

În urma mai multor investigații făcute de medici, s-a constatat că Luca Mihai a suferit mai multe fracturi craniene și că are parte de probleme serioase la o ureche 

După o perioadă de aproximativ două săptămâni în care fotbalistul lui Poli Iași a fost ”plimbat” prin mai multe unități sanitare pentru tratament și recuperare, în cursul zilei de vineri, 10 mai, Florin Mihai, tatăl lui Luca, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a fiului său. 

Florin Mihai: ”Luca Mihai este pe un trend bun”

Florin Mihai a susținut că recuperarea lui Luca Mihai decurge conform planului și că problemele pe care le resimte în prezent fotbalistul lui Poli Iași se vor remedia în viitorul apropiat și, în cele din urmă, vindeca. 

Concret, Florin Mihai a dezvăluit că în urma ultimelor consultații făcute de Luca la Spitalul Elias din Capitală, s-a constatat că, în urma intervențiilor medicale, urechea lui s-a însănătoșit în proporție de 90%. 

”Luca este pe un trend bun, îmbucurător să spun așa. Ieri (n.r. joi, 9 mai) am fost din nou la Spitalul Elias, unde a fost prima dată internat imediat după necazul care s-a abătut asupra lui, pentru noi investigații la ureche. După vreo trei ore de teste șefa de secție s-a arătat foarte entuziasmată și fericită că undeva la 90 la sută urechea lui este în regulă în momentul de față.

I-a curățat, i-a aspirat, i-a făcut diferite teste legate de timpan, de auz, la fel și fel de presiune și s-a arătat încântată de lucrul acesta. Ne-a spus chiar că are voie să zboare, a spus că dacă apar probleme sunt ca ale unui om normal, o ureche înfundată, ceva ce poate avea oricine.

Legat de ureche lucrurile se vor rezolva. El în continuare aude niște sunete, dar nu este atât de grav, își va reveni. Multe dintre fracturi s-au prins, oasele nefiind frânte în interior ci doar fisurate. Fracturile s-au prins și va fi mai bine”, a spus Florin Mihai, la Prosport

Florin Mihai: ”Luca încă nu vede bine cu ochiul drept”

În același timp, Florin Mihai a susținut că cea mai mare problemă cu care se confruntă în prezent Luca Mihai este că nu vede încă clar cu ochiul drept. Însă, tutorele fotbalistului de la Poli Iași a susținut că lui Luca i se administrează un tratament medicamentos pentru a rezolva această dificultate. 

”Problema lui cea mai mare în momentul de față este ochiul drept, cu care încă nu vede bine. Prin urmare, de acolo s-a dus direct la neurochirurg, care l-a investigat din nou și s-a arătat încântat de faptul că a făcut un progres cu ochiul drept. În momentul în care se uită în partea dreaptă, pupila lui nu se mișcă la maxim, nemaiavând flexibilitatea normală.

Din cauza fracturii, ligamentul care mișcă pupila a fost atins. Luca a primit medicamente pentru lucrul acesta, s-a mai adăugat alt medicament, tocmai pentru a stimula nervul respectiv să-și revină mai repede.

Oricum, medicul s-a arătat încântat deoarece față de ultima dată când l-a văzut, când pupila lui mergea doar până la jumătate, acum are o oarecare flexibilitate. Asta înseamnă că medicamentele își fac treaba și că Dumnezeu contribuie la treaba asta și îl ajută. I-a dat voie să zboare dacă are nevoie, l-a chemat din nou la consult peste o săptămână sau două și sunt semne îmbucurătoare”, a adăugat Florin Mihai. 

Florin Mihai: ”Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu este nevoie de operație”

Florin Marin i-a mulțumit divinității pentru că Luca Mihai nu trebuie să treacă prin nicio intervenție chirurgicală pentru a-și reveni la normal. 

”Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu este nevoie de operație pentru ca el să-și revină, ceea ce ar fi însemnat, vă dați seama, o perioadă mult mai lungă de recuperare și probabil cu o încredere mai mică în forțele lui”, a mai spus tatăl lui Luca Mihai. 

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Luca Mihai, potrivit Transfermarkt
  • 10 meciuri a jucat Luca Mihai pentru Poli Iași în acest sezon  

În vară, Luca Mihai ar urma să se întoarcă la echipa de care aparține contractual, CFR Cluj (Luca a fost împrumutat de ardeleni până la sfârșitul acestei stagiuni la Poli Iași). 

VIDEO Rezumat Dinamo – Poli Iași, scor 1-0 

Etichete: poli iasi , luca mihai , josue homawoo , florin mihai


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide