Connect with us

Alte Sporturi

Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa

Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa

Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci

Un ultras cu o torţă, la un meci / Profimediaimages

S-a acordat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Sentinţa a fost luată de un tribunal din Germania, iar judecătorul şi-a motivat sentinţa dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan de 28 de ani al echipei de fotbal Hoffenheim a fost condamnat, luni, la trei ani de închisoare pentru aruncarea unei petarde la un meci din prima ligă germană (Bundesliga), care a produs rănirea a 14 persoane, transmite DPA.

Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă

Între spectatorii răniţi de această petardă, ilegală în Germania, s-au numărat şi cinci copii, la meciul dintre FC Augsburg şi Hoffenheim, din 11 noiembrie 2023.

Cele mai citite

Nu a fost un caz de normal de dispozitiv pirotehnic pe un stadion din Germania, a afirmat judecătorul Christoph Kern, ci de un incident cu „explozibil puternic” din cauza căruia cei 26.000 de spectatori de pe teren s-au temut de un atac terorist, anunţă agerpres.ro.

Meciul dintre Augsburg şi Hoffenheim (1-1), din Bundesliga, a fost întrerupt pentru a se acorda primul ajutor persoanelor rănite.

Luni, în timpul procesului desfăşurat la tribunalul din Augsburg, procurorul a afirmat că acţiunea a fost „deosebit de necugetată„, copiii fiind răniţi din simplul motiv că acuzatul a dorit să atragă „maximum de atenţie” cu o petardă ilegală. Procurorul a cerut o pedeapsă de patru ani şi 10 luni de închisoare.

Suporterul în cauză şi-a cerut scuze de mai multe ori pentru acţiunea sa: „A fost ceva prostesc„. El a precizat că a plătit deja o despăgubire unei victime care va suferi de tinitus (ţiuit de urechi) probabil permanent.

Avocatul său a cerut o pedeapsă de doi ani de închisoare, care ar trebui să fie cu suspendare. Apărătorul fanului a arătat faptul că tânărul de 28 de ani a petrecut deja mai mult de cinci luni în arest.

Reclamă 4 / 0/3

Alte trei persoane au fost puse sub acuzare pentru tăinuire şi complicitate şi au primit pedepse de închisoare cu suspendare.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide