Connect with us

Alte Sporturi

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid – Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Bavarezii au ratat prezența în finală într-un mod absolut dramatic. 

Thomas Tuchel și-a ieșit din minți, după ce Bayern a marcat în prelungiri, dar golul a fost anulat: ”Este o încălcare clară a regulilor! La Real Madrid, la golul doi, au lăsat jocul să continue!

Mai întâi au primit două goluri în decurs de doar trei minute, iar apoi au înscris în prelungiri, dar reușita nu a fost validată. 

La finalul meciului, Thomas Tuchel (50 ani) a răbufnit din cauza arbitrajului. Antrenorul lui Bayern a pus la zid prestația brigăzii de pe ”Santiago Bernabeu”.

”Este o înfrângere, dar noi am dat totul pe teren. Este amară, bineînțeles. Dar nu există regrete. A fost o luptă mare, am crezut că suntem aproape de final. Este o încălcare clară a regulilor! Este un dezastru.

Este un dezastru total! La al doilea gol al Realului, au lăsat jocul să continue. Jocul trebuie să continue și la noi, asta e regula clară. Prima greșeală este făcută de tușier, a doua de arbitru. Este o încălcare clară a regulamentului!”, a răbufnit antrenorul lui Bayern, citat de fcbinside.de.

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid – Bayern 2-1

Eroare gravă de arbitraj la Real Madrid – Bayern: golul din minutul 90+12, anulat 

În minutul 90+13, Matthijs de Ligt a primit o pasă lungă. Tușierul a semnalizat ofsaid, iar centralul Szymon Marciniak a fluierat la fel de repede. Faza a continuat în mod natural, iar olandezul l-a învins pe Lunin. 

Reușita nu a fost, însă validată, iar explicația e simplă – VAR-ul n-a putut interveni pentru a verifica poziția de ofsaid a lui De Ligt deoarece Marciniak deja fluierase. 

Vina este împărțită. În primul rând a tușierului, care s-a grăbit să ridice fanionul, deși în ultimii ani recomandarea este ca ofsaidul să fie semnalizat cât mai târziu, special pentru a evita momente de acest gen. 

Apoi, și Marciniak are partea lui de vină, deoarece a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă. Dacă ar fi așteptat două-trei secunde suplimentare, VAR-ul ar fi putut analiza faza.

Etichete: uefa champions league , real madrid bayern , thomas tuchel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide