Connect with us

Alte Sporturi

”Sunteți pregătit să antrenați Rapid?” Marius Măldărășanu a răspuns fără să ezite

Rapid București l-a numit antrenor, după demiterea lui Cristiano Bergodi, pe Bogdan Lobonț, însă șansele ca fostul portar să continue din vară în această funcție sunt sub semnul întrebării, asta și deoarece a obținut doar un singur punct în două partide.

Se vehiculează în această perioadă câteva nume pentru postul de principal la Rapid în stagiunea viitoare, iar Marius Măldărășanu se află pe listă.

Marius Măldărășanu: ”Rapid are antrenor”

Din 2021 la Hermannstadt, Marius Măldărășanu nu a dat un răspuns concret în legătură cu posibilitatea de a-i pregăti pe giuleșteni.

”Nu am de ce să vorbesc, să răspund la această întrebare, Rapid are antrenor, eu sunt aici, mai am un an de contract, sunt doar speculații, nu sunt genul de antrenor care să facă așa ceva, n-are rost să discutăm”, a spus Marius Măldărășanu la conferința de presă.

Din postura de fotbalist, Marius Măldărășanu a evoluat pentru formația de lângă Podul Grant în perioada 1998 – 2007. 2 titluri, 3 Cupe și 3 Supercupe au fost trofeele câștigate cu Rapid, două dintre acestea fiind obținut chiar în ultimul an.

Marius Măldărășanu, dezamăgit de prima repriză a meciului cu Oțelul

În ceea ce privește meciul de la Galați, Măldărășanu și-a găsit partea de vină, dar nici jucătorii nu au scăpat.

”Credeam că puteam scoate mai mult din acest meci, din păcate, am făcut mai multe greșeli, această fază fixă a făcut diferența. Noi am oferit prea puțin în prima repriză, aproape deloc.

Am avut câteva ocazii, n-a vrut să intre mingea, au scos-o de pe linia porții. Poate n-a vrut Dumnezeu să marcăm, pentru că eu poate n-am fost corect cu fotbalul, îmi asum această înfrângere, am făcut multe schimbări, am crezut în toți jucătorii pe care i-am introdus, merită datorită grupului din care fac parte.

Dacă făceam mai puține schimbări, poate lucrurile ieșeau altfel, asta e viața, mergem înainte, îmi asum, încercăm să scoatem maximum, îi felicit pe cei de la Oțelul pentru modul cum au gestionat situația”, a concluzionat Măldărășanu.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide