Connect with us

Alte Sporturi

Suedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei

Suedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei

Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20

Jucătorii Statelor Unite ale Americii, în timpul unui meci amical cu Slovacia, înaintea Campionatului Mondial / Twitter USA Hockey

Meciul Suedia – SUA, capul de afiş al zilei de la Campionatul Mondial de hochei, va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 21:20. Vineri debutează competiţia organizată de Cehia, la Praga şi Ostrava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima zi vor avea loc patru meciuri, câte două din cele două grupe. Capul de afiş al zilei este duelul dintre Suedia şi SUA, care va începe la ora 21:20, LIVE în AntenaPLAY.

Abonații AntenaPLAY pot urmări AICI meciurile de la Campionatul Mondial de hochei

Cele mai citite

Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei!

Update: Slovacia – Germania 1-2! Hrivik a redus din diferență, în mintuul 17 al reprizei secunde.

Update: Slovacia – Germania 0-2! Muller a dat lovitura în minutul 13 al reprizei secunde.

Update: Slovacia – Germania 0-1! Kahun a dat lovitura în minutul 10 al reprizei secunde!

Update: Elveția – Norvegia 4-1! Scherwey a marcat în minutul 14 al reprizei secunde.

Update: Elveția – Norvegia 3-1! Sentler și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 9 al reprizei secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Elveția – Norvegia 2-1! Loeffel a înscris în minutul 5 al reprizei secunde.

Update: Elveția – Norvegia 1-1! Vikingstag a restabilit egalitatea în minutul 15 al primei părți!

Update: Elveția – Norvegia 1-0! Andrighetto a deschis scorul, în minutul 12 al primei reprize!

Update: Au început meciurile Elveția – Norvegia și Slovacia – Germania!

Update: Elveția are în lot 5 jucători care sunt legitimați la echipe din NHL!

Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă începe vineri, cu patru meciuri extrem de interesante. Competiţia din Cehia debutează cu două meciuri care vor avea loc la ora 17:20. Elveţia – Norvegia (Grupa A) şi Slovacia – Germania (Grupa B) sunt primele două meciuri ale competiţiei.

De la ora 21:20 vor avea loc alte două meciuri extrem de tari. Cehia – Finlanda este duelul din Grupa A, în timp ce în Grupa B, de la aceeaşi oră, va avea loc duelul Suedia – SUA.

Capul de afiş al zilei este duelul dintre Suedia – SUA. În total, cele două echipe au adus la Ostrava 40 de jucători din NHL, cel mai puternic campionat de hochei pe gheaţă din lume.

Programul de vineri de la Campionatul Mondial de hochei

ora 17:20

  • Elveţia – Norvegia
  • Slovacia – Germania

ora 21:20

  • Cehia – Finlanda
  • Suedia – SUA

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide