Connect with us

Alte Sporturi

Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal

Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş

Şerveţelul de hârtie pe care a fost semnat primul contract al lui Lionel Messi cu FC Barcelona a fost scos la licitaţie miercuri, la Londra, cu un preţ de pornire de 300.000 de lire sterline (348.000 de euro), scrie presa internaţională.

Povestea şerveţelului a fost deja relatată de mai multe ori în descrierile făcute lui Leo Messi, unul din cei mai mari jucători din istoria fotbalului, care s-a transferat anul trecut la Inter Miami, în Major League Soccer.

Născut în 1987 la Rosario, în Argentina, Messi avea doar 13 ani când a fost reperat de FC Barcelona, dar nu toată lumea era convinsă de la clubul catalan, iar mutarea sa în curtea grupării „blaugrana” a trenat, suscitând nerăbdarea tatălui jucătorului. Întâlnirea a avut loc pe 14 decembrie 2000, într-un club de tenis din Barcelona, între directorul sportiv al clubului Carles Rexach şi agenţii Josep Minguella şi Horacio Gaggioli.

Pentru a confirma interesul clubului, Carles Rexach a scris atunci cu cerneală albastră, pe un şerveţel de hârtie, că „acceptă, pe răspunderea sa şi în ciuda oricărei opinii divergente, să semneze cu Lionel Messi, cu condiţia să se respecte sumele convenite”, notează agerpres.ro.

Un contract în format original avea să fie încheiat mai târziu, dar agentul argentinian Horacio Gaggioli a păstrat aproape 25 de ani acea mostră de acord iniţial, pe care a decis să o vândă la licitaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide