Connect with us

Alte Sporturi

Șefii lui Dinamo, ca Borcea pe vremuri. Jucătorii lui Kopic vor avea prime speciale în acest final de sezon

  • admin

  • SuperLiga: VoluntariFCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: BotoșaniDinamo, marți, 19:30, DGS 1

Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că jucătorii vor avea bonusuri importante dacă vor salva echipa de la retrogradare.

Șefii lui Dinamo le-au promis jucătorilor prime speciale pentru ultimele patru meciuri din play-out

Dinamo se află pe loc de baraj după cinci etape din play-out și etapa viitoare va înfrunta în deplasare FC Botoșani. Meciul din Moldova este primul hop important, din cele patru care au mai rămas până la finalul sezonului din play-out.

”Este un meci foarte, foarte important! Trebuie să fim puternici și să fim norocoși! Sper să câștigăm. Un egal ar ține tensiunea foarte mare. Cu cât mai repede ieșim din această zonă, cu atât mai bine. Nu există o cădere fizică, nu de asta luăm gol pe final”, a declarat Andrei Nicolescu la playsport.ro.

Dinamo este în insolvență din anul 2021, dar conducătorii clubului au găsit soluții să-și recompenseze financiar jucători pentru ultimele ”patru finale”.

Se vor da prime speciale?

”Da! Am făcut un algoritm, l-am și discutat cu jucătorii. Este o motivație suplimentară, dar nu cred că va conta pentru jucători, cred că alta este motivația pentru ei și pentru cei din club”, a mai spus Nicolescu.

Dinamo caută director sportiv. Din sezonul viitor acest post este obligatoriu pentru echipele din SuperLiga

Începând cu sezonul 2025-2026, cluburile din SuperLiga României sunt obligate să aibă în organigramă și postul de director sportiv. Așa a decis Federația Română de Fotbal! Dinamo a început deja să caute persoana potrivită pentru acest post, dar lucrurile nu sunt clare. Gabi Tamaș a părut la un moment dat una dintre soluții, dar lucrurile nu au avansat.

„În acest moment, nu putem confirma cine va ocupa poziția de director sportiv la Dinamo. Suntem în căutarea unei persoane care să poată face față presiunii și care să aibă capacitatea de a construi. Deși nu avem discuții în prezent, am avut în trecut.

Explorăm opțiuni atât în țară, cât și în străinătate, dar nu suntem încă pregătiți să luăm o decizie, mai ales că timpul ne presează, având în vedere situația actuală a echipei. Vom face această analiză la finalul sezonului. Suntem în mijlocul luptei și trebuie să o câștigăm”, a mai afirmat Nicolescu.

Partida FC Botoșani – Dinamo este programată marți, 23.04.2024, de la ora 19.30 și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 1.

Etichete: prime dinamo , dinamo retrogradare , fc botosani dinamo , andrei nicolescu dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide