Connect with us

Alte Sporturi

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului”

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci “Mourinho al săracului”

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă – Profimedia Images

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului” a venit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport. Lucescu este cel mai titrat antrenor din istoria lui PAOK, după ce a câştigat două titluri dintre cele patru ale clubului din Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Grecia l-a numit „Mourinho al săracului”, după ce a reuşit să aibă performanţe spectaculoase, cu un buget mai mic decât al rivalelor Olympiacos, Panathinaikos sau AEK Atena. Lucescu a susţinut că jurnaliştii trec repede de la laude la critici.

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului”

„Astăzi eşti mare, cel mai mare, Dumnezeu, mâine ai un rezultat negativ, eşti cel mai slab, nu eşti bun de nimic, eşti învechit. Poimâine iar câştigi, eşti cel mai modern antrenor şi cel mai bun pe care l-a avut nu ştiu cine la un anumit moment.

Cele mai citite

Nu este simplu nici să auzi foarte mari laude, după care să treci la foarte mari critici şi atacuri. Frustrarea poate fi imensă”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răzvan Lucescu, despre titlul câştigat de FCSB

Fostul antrenor al Rapidului a felicitat-o pe FCSB pentru ceea ce a reuşit în ultimii ani. A amintit de sacrificiile făcute de patron.

„Mi-ar părea extraordinar de bine ca ambele echipe să meargă cât mai departe în Europa, ar fi fenomenal. Am mai spus-o şi anii trecuţi despre FCSB… o echipă care termină tot timpul pe locul doi, an după an, înseamnă că face o muncă extraordinară. Că acolo toată lumea se sacrifică. Patronul pentru că investeşte mult şi cumpără jucători.

Nu e uşor să faci rost de bani, să dai bani de la tine, să aduci jucătorii cei mai buni, să îi cauţi, să îi înţelegi. Să îi cunoşti, nu doar să vezi cum dau cu piciorul în minge. Calitatea unui jucător înseamnă foarte multe aspecte, nu doar tehnica lovirii balonului.

Faptul că anul acesta au câştigat, dovedeşte că Steaua (n.r. FCSB) a lucrat foarte bine, dar mai mult decât atât încununează toată această lungă perioadă cu o victorie. Ai nevoie și de această satisfacție a ridicării a unui trofeu„, a declarat Răzvan Lucescu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide