Connect with us

Alte Sporturi

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”

(n.r. Cu ce patron este cel mai greu de lucrat? Cu Gigi Becali sau Adrian Mititelu?) Da, am lucrat cu doi patroni interesanţi din Liga 1. Cu domnul Becali e mai greu de lucrat. E mai dificil, trebuie să stai să găseşti mereu toate soluţiile, să-i explici mereu, să fii creativ”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Nicolae Dică susţine că nu este interesat să îl laude pe antrenorul „Gigi Becali”. FCSB e la un pas de primul titlu în Liga 1 după 9 ani de aşteptare pentru fanii roş-albaştrilor. Asta în contextul în care finanţatorul a recunoscut în mai multe rânduri că intervine la echipă.

Chiar dacă pe foaie antrenor este Elias Charalambous, Gigi Becali este cel care participă activ la alcătuirea primului 11 înaintea meciurilor. Mai mult, acesta face şi majoritatea schimbărilor din timpul partidelor.

Dacă Gigi Becali ia 5 campionate, da, îl aplaud”

Dică este unul dintre oamenii care au lucrat cu Gigi Becali şi ştie ce înseamnă „regimul” impus de patron. Dică a fost de două ori antrenor al echipei care domină campionatul în acest sezon.

„Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm, poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă ia 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum, dar ca patron, dacă ia campionatul.

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat. La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate”, a spus Dică, citat de fanatik.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide