Connect with us

Alte Sporturi

Nici Guardiola nu aduce titlul în Bănie. Reacție categorică a legendei oltenilor, înainte de meciul cu Rapid: “Ai nevoie de jucători de valoare”

Echipa din Bănie a ratat șansa de a câștiga titlul în această stagiune, astfel că obiectivul fixat de conducere este o calificare în cupele europene.

Cu doar patru partide înainte de finalul play-off-ului, ”juveții” au șanse reale să reprezinte România pe plan european, însă Rodion Cămătaru este sceptic.

Rodion Cămătaru: ”Nu cred că ar fi o tragerie dacă nu ne calificăm în Europa”

Component al Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru consideră că noul antrenor, Costel Gâlcă nu trebuie blamat în cazul în care obiectivul trasat de Mihai Rotaru nu va fi îndeplinit.

”Meciul de diseară ar putea fi o finală pentru locurile europene, deși, cred eu, nici acolo nu prea mai avem șanse. Va fi un meci disputat, deschis oricărui rezultat. Rapid a avut rezultate, spun eu, catastrofale în play-off. O victorie le-ar mai îndulci starea.

Universitatea Craiova vine după o înfrângere dureroasă cu CFR Cluj. Nu cred că ar fi o tragedie pentru noi dacă nu ne calificăm în Europa, am început să ne obișnuim, nici anul trecut n-am jucat. Ne pregătim pentru anul viitor (n.r. – râde).

(n.r. – E de bun augur venirea lui Constantin Gâlcă?) Ca antrenor, ai nevoie de jucători de valoare. Credeți că dacă l-aș aduce pe Guardiola aici, am câștiga campionatul? Eu nu cred!”, a spus Rodion Cămătaru pentru iAMsport.ro.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în Superliga, cu 34 puncte. Cu o victorie luni în Giulești, ar egala-o la puncte pe CFR, ocupanta locului secund.

Rodion Cămătaru s-a transferat de la Universitatea Craiova la Dinamo

Rodion Cămătaru: ”Prea mulți jucători schimbați”

Totodată, ”gura de foc” a echipei din Bănie la mijlocul anilor ’80 este de părere că politica de transferuri trebuie schimbată.

(n.r. – Ar trebui câțiva jucători Craiovei?) În primul rând! Pentru mine, la o echipă, jucătorii sunt bază, fără ei… E binevenit Gâlcă, dar să vedem. Pe antrenor rezultatele îl fac. (n.r. – Va avea răbdare Mihai Rotaru?) Eu cred că proiectul de aici este pentru sezonul viitor. Nu cred că i-a cerut să termine obligatoriu să termine pe loc european. Dar dacă reușește, e bine.

Toți antrenorii care vin cer un grup. Îl lași câteva luni pe antrenor, îl dai afară, vine alt antrenor și după vrea alți jucători. (n.r. -Craiova a băgat bani în transferuri) Da, dar la dorințele unora. Prea mulți jucători schimbați. Calitate, nu cantitate!

(n.r. – Rămâne Mitriță?) Da. Știți ce e foarte bine la Craiova? Condiții foarte bune: salarii la timp, condiții de antrenament. Concurează cu echipe de Europa, dar nu sunt și rezultate de Europa… Poate vor veni”, a mai adăugat fostul jucător.

Rodion Cămătaru a evoluat pentru Universitatea Craiova în perioada 1974 – 1986. Alături de olteni a câștigat două campionate (1980 și 1981) și patru cupe (1977, 1978, 1981, 1983).


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide