Connect with us

Alte Sporturi

„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului

„N-a înțeles nimic! O prostie! Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM a răspuns, după atacul italianului

Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno!

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a auzit de atacul lui Andrea Compagno și i-a dat replica italianului! Fostul jucător de la FCSB s-a arătat deranjat de o serie de declarații făcute de oficial, iar acum „MM” a venit cu o serie de lămuriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a plecat în China, la Tianjin Tiger, și a recunoscut că s-a arătat deranjat de un mesaj transmis de Mihai Stoica, în perioada premergătoare transferului.

Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno!

Italianul a dezvăluit că declarațiile lui Mihai Stoica, cu privire la transferul în China, l-au dezamăgit. Mai mult de atât, Compagno a rămas surprins de faptul că oficialul nu l-a felicitat atunci când a devenit tată.

Cele mai citite

Acum, Mihai Stoica a spus că tot conflictul a fost cauzat de o barieră lingvistică și că Andrea Compagno nu i-a înțeles mesajul.

Totodată, „MM” a dezvăluit că nu a știu că italianul a devenit tată și că acesta este motivul pentru care nu l-a felicitat.

„N-a înțeles nimic. Am vorbit azi. Este o prostie! El nu știe bine limba română. El a crezut că l-am jignit cu declarația în care am spus că a primat latura financiară. L-a deranjat asta probabil, că am spus că își face viața dacă își va încasa toți banii. El a crezut că asta e o jignire. Eu am vrut să spun că acolo nu prea se iau banii (n.r – în China).

El a crezut că asta e o jignire și a fost foarte dezamăgit că am putut să spun așa ceva. Am vorbit cu agentul lui. Nu am vorbit cu el, m-a deranjat declarația lui și n-am ce să vorbesc. Una e să nu înțelegi ce spune cineva și alta e să faci comentarii. El a fost foarte dezamăgit și că nu l-am felicitat că a devenit tată. De unde să știu eu? Habar n-aveam! Nu a scris nimeni. Nici acum nu știu dacă are băiat sau fată. Să-i trăiască!”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica într-un interviu acordat lui Gabi Safta. Mihai Stoica a spus că Andrea Compagno nu joacă fotbal din pasiune. Declaraţia l-a enervat pe italian, care a avut o replică devastatoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă transferam în China, cu unul din club care să facă o declarație care în fotbal nu se vede vreodată. M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit de un băiat venit de jos, cu multe sacrificii și fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună în liga a patra italiană…Eram fericit pentru decizia luată din punct de vedere sportiv și financiar și nu se merita ca un director să apară cu acea declarație să spună ceea ce a zis. Și pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el, dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Pentru relația pe care am avut-o. Când am devenit tată am primit mesaje de la toți, dar de la el nu. Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut relația timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?! Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel de fel de oameni”, a spus Andrea Compagno la podcastul Templul Sportului.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide