Connect with us

Alte Sporturi

Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

Nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia?”

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Denis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! Atacantul echipei naționale a făcut spectacol la meciul din etapa cu numărul 34 din Turcia.

La partida cu Trabzonspor, antrenorul de la Gaziantep i-a trimis în teren, încă din primul minut, pe Niță, Sorescu, Maxim și Drăguș.

Denis Drăguș și Deian Sorescu au făcut spectacol încă din primele minute ale partidei. În minutul 12, Sorescu a primit o pasă excelentă în interiorul careului și l-a învins pe portarul advers, cu un șut puternic, care s-a oprit direct în plasă.

9 minute mai târziu, același Sorescu l-a lansat pe Drăguș într-o cursă de zile mari. Atacantul naționalei a pătruns în careu, a întors un adversar cu un dribling a la Cristiano Ronaldo și a trimis mingea direct în vinclul porții.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide