Connect with us

Alte Sporturi

Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun

Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal

Carlos Alcaraz a ţinut un discurs superb despre Rafael Nadal, la Madrid. Înaintea turneului, deţinătorul a 22 de titluri de Grand Slam a susţinut o conferinţă de presă care a ridicat mari semne de întrebare legate de viitorul său.

Nimeni nu vrea să-şi imagineze circuitul fără Rafa” Nadal, a afirmat, vineri la Madrid, noul star al tenisului spaniol Carlos Alcaraz, referindu-se la finalul iminent al carierei deţinătorului a 22 de titluri de Mare Şlem, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

„Nu vreau să-mi imaginez încă. Ca fan al lui Rafa, ca orice fan al tenisului, nimeni nu vrea să-şi imagineze circuitul fără Rafa. Personal, eu vreau să profit la maximum de Rafa, de fiecare dată când intră pe teren, de fiecare dată când joacă”, a declarat tânărul jucător spaniol, dublu laureat de Mare Şlem, în vârstă de 20 de ani.

„Eu ştiu ce vrea, ştiu ce îşi doreşte, iar pentru acest lucru el munceşte zi de zi pentru a se simţi competitiv, pentru a putea intra pe teren şi a încerca să câştige, iar de câte ori voi putea, eu voi fi acolo pentru a profita de tenisul său cât de mult posibil”, a adăugat el.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide