Connect with us

SuperLiga

Leo Grozavu a fost demis de Poli Iași după eșecul cu FC Botoșani

Leo Grozavu a fost demis de Poli Iași după eșecul cu FC Botoșani

Poli Iași a pierdut scor, 1-2, în deplasare, în fața celor de la FC Botoșani, într-un meci din cadrul etapei a doua din play-out-ul SuperLigii. 

La puțin timp după fluierul de final al partidei, oficialii celor de la Poli Iași au anuțat despărțirea de antrenorul Leo Grozavu.

„Ne pare rau, ramânem prieteni!”

Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al moldovenilor:

”În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.

Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile”. 

Leo Grozavu fusese instalat pe banca tehnică a moldovenilor pe 14 octombie 2022. El a readus-p pe Poli Iași în Superligă, în acest sezon.

Poli Iași a început cum nu se poate mai rău play-out-ul, pierzând în primele două etape, cu Oțelul Galați și FC Botoșani. Echipa se situează pe locul 13, care duce la baraj.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din SuperLiga

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE