Connect with us

Fotbal

Ilie Dumitrescu, impresionat de Rapid: “Va fi o forță!” Pe cine vede “Mister” fotbalistul nr. 1 din Giulești

Ilie Dumitrescu, impresionat de Rapid: “Va fi o forță!” Pe cine vede “Mister” fotbalistul nr. 1 din Giulești

Rapid București și-a bucurat fanii sâmbătă seara pe Arena Națională, o victorie categorică împotriva rivailor din Capitală, scor 4-0, una în care au punctat Albion Rrahmani (dublă), Ermal Krasniqi și Paul Iacob.

Prestația foarte bună a giuleștenilor a fost apreciată și de Ilie Dumitrescu, cel care consideră că mijlocașii gazdelor au fost net superiori.

Ilie Dumitrescu: ”Rapid va fi o forță în sezonul viitor”

Totodată, fostul membru al Generației de Aur l-a lăudat și pe Cristiano Bergodi pentru felul în care a pregătit partida cu liderul campionatului.

”Rapidul a jucat extrem de inteligent, Bergodi a pregătit foarte bine meciul, cum au anihilat…Oaidă și Hromada au jucat la un nivel extraordinar. Mijlocul Rapidului a fost net superior. Olaru niciodată nu a putut primi mingea între linii, mereu a fost pressing de întâmpinare acolo.

Am vazut că au început să apară relațiile de joc la Rapid, este o echipă cu jucători cu o tehnică superioară. Rrahmani este genul de jucător care atacă foarte bine spațiul, vine între linii, joaca pasa în profunzime, apare la finalizare și înscrie.

Krasniqi a devenit în ultima perioadă un lider. Diferența a fost că cei de la Rapid au cerut mingea în profunzime, echilibrul între atac și apărare a fost foarte bun la Rapid. Intervine și dublura pe posturi, Funsho s-a ridicat la un nivel foarte bun, Petrila, Burmaz…

Bergodi are în orice moment două formule în linia de sus…Rrahmani este cel mai important jucător de la Rapid în momentul de față. Nici Hromanda, nici acest Burmaz si nici Rrahmani nu sunt 100%. Când vor fi, vor fi greu de oprit. Șutul lui Coman de pe final, la colțul lung, a fost cea mai mare ocazie a FCSB-ului. Rapid va fi o forță în sezonul viitor. S-a câștigat un echilibru între atac și apărare”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

FCSB a terminat sezonul regular cu 64 puncte, în timp ce Rapid a adunat 55 puncte. Înaintea celor 10 partide din play-off, echipa roș-albastră rămâne cu 32 puncte, în timp ce echipa alb-vișinie cu 28.


Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE