Connect with us

Alte Sporturi

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker

Judd Trump, la Crucible – Profimedia Images

Galezul a obţinut cea mai mare victorie a carierei şi s-a calificat pentru prima oară în semifinalele mondialului de la Crucible. În penultimul act, Jak se va duela cu învingătorul dintre Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker

Judd Trump a avut parte de o repriză de coşmar, în sesiunea decisivă. A reuşit cel mai bun break de 22 de puncte şi adversarul său a condus cu 11-9. Jak Jones a terminat partida cu un break de peste 100 de puncte.

Jak Jones a venit din calificări, acolo unde i-a învins pe Jamie Clarke (10-6) şi pe Zhou Yuelong (10-4). Pe tabloul principal, el i-a învins pe Zhang Anda (10-4), Si Jiahui (13-9) şi pe Judd Trump (13-9).

Cele mai citite

Programul şi rezultatele sferturilor CM de snooker

  • David Gilbert – Stephen Maguire 10-6
  • Judd Trump – Jak Jones 9-13
  • Stuart Bingham – Ronnie O’Sullivan 4-4
  • Kyren Wilson – John Higgins 9-5

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce are loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide