Connect with us

Alte Sporturi

Gregorio știe ce îi trebuie lui Dinamo să se salveze de la retrogadare: “Șmecherie”. Kopic are pretenții de la jucători

Dacă meciurile dinamoviștilor s-ar fi încheiat în minutul 85 în acest play-out, echipa lui Zeljko Kopic ar fi avut cu 3 puncte mai mult în clasament. Și ar fi fost chiar și în afara locurilor de baraj.

Cu Petrolul, Oțelul și FCU Craiova, Patriche & Co au încasat goluri după minutul 90. Soarta s-a întors o singură dată, atunci când în fața Politehnicii Iași, roș-albii s-au impus cu un gol marcat în timpul suplimentar de Ahmed Bani.

Șmecherie, cuvânt de ordine la Dinamo

Goncalo Gregorio spune că de aici încolo dinamoviștii trebuie să dea uitării astfel de situații și să arate ca o echipă care este în stare să își îndeplinească obiectivul. Și oferă ca model tocmai trupa lui Guardiola pentru gestionarea minutelor de final.

“Suntem puternici și pozitivi, avem încredere în noi, avem încă 4 finale, deocamdată vrem să câștigăm acum cu Botoșani.

Nu mi-am văzut familia de 6 luni, ne sacrificăm, suntem aici pentru o țintă, să salvăm Dinamo și să o păstrăm acolo unde merită. Ne trebuie șmecherie, trebuie poate să gestionăm lucrurile mai bine pe final, să mai tragem și de timp.

Am văzut că Manchester City atunci când are avantaj încearcă să mențină posesia și să nu lase adversarul să atace”, a fost discursul lui Goncalo Gregorio, în conferința de presă de dinaintea partidei cu FC Botoșani.

Kopic cere responsabilitate

Antrenorul croat al lui Dinamo a vorbit la rândul său despre situația neplăcută pe care suporterii trebuie să o îndure aproape etapă de etapă.

“Fiecare poate avea o opinie, din păcate nu am știut cum să ne apărăm în astfel de faze, trebuie ca în acest tip de situații să reacționăm mai bine.

Este aceeași poveste, dar nu este aceeași situație, dacă analizăm golurile, ele sut cauzate de o comunicare deficitară, unei lipse de concentrare, a faptului că am reacționat bine defesniv.

Trebuie ca jucătorii să fie mai responsabili în astfel de situații și să se apere mai bine”, a fost și concluzia tehnicianului de 46 de ani.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide