Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec

(n.r: Se face azi cu Florinel Coman?) Trebuie să vină ăştia. Din Arabia. Trebuie să vină.

(n.r: Rămâneţi la hotărârea iniţială cu clauza? Cu toţi banii odată?) Mai vorbeşti? Eu cu Florinel am vorbit. El a zis că vrea să rămână să joace preliminariile, aşa că nu am nicio treabă.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea’.

Dacă sunt credincios Dumnezeului meu, dă Domnul de îi spulber şi pe ăştia de afară. Pe toţi, şi pe unul, şi pe celălalt (n.r: şi Real Madrid, şi Bayern Munchen), şi Dortmund, şi PSG, pe toţi”, a declarat Gigi Becali la palat.

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Darius Olaru a dezvăluit care a fost reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat despre transferul iminent al lui Florinel Coman la arabi, care se va face în scurt timp.

Al Duhail este echipa din Qatar care va plăti 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe „Mbappe”, care va avea un salariu anual de două milioane de euro. Olaru susţine că toţi fotbaliştii s-au bucurat când au auzit că unul dintre ei va pleca „la mai bine”.

„(Ţi-ar părea rău să plece Coman?) Da, normal că ne-ar părea rău. A fost un jucător foarte important pentru noi şi sezoanele precedente şi în acest sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide