Connect with us

Alte Sporturi

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: “Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Ion Ţiriac / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a împlinit astăzi 85 de ani. Miliardarul şi-a pus totul în ordine. În urmă cu ceva vreme, el anunţa cum va fi împărţită averea lui.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Cele mai citite

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Ion Ţiriac a uluit pe toată lumea cu achiziţia pe care a făcut-o: „Cel mai bogat om din cimitir”

Ion Ţiriac a avut grijă să se ocupe şi de locul în care va fi înmormântat. Afaceristul a plătit 80.000 de euro pentru 18 cripte în cimitirul Bellu. Astfel, Ion Ţiriac a făcut o achiziţie uluitoare: s-a asigurat că va fi înmormântat în cimitirul din România cu cele mai multe personalităţi şi, mai mult, s-a asigurat că şi urmaşii lui vor fi înmormântaţi acolo.

În cimitirul Bellu sunt îngropaţi, printre alţii, Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Ion Luca Caragiale, Toma Caragiu, Radu Beligan, Gheorghe Dinică, Ilinca Tomoroveanu, Ion Dolănescu, Valeriu Sterian şi multe alte personalităţi.

Un loc de veci în cimitirul Bellu ar costa 28.000 de euro, dar Ion Ţiriac a plătit de trei ori mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

„Voi fi cel mai bogat om din cimitir”

Ion Ţiriac declara în urmă cu câţiva ani că va fi, cel mai probabil, cel mai bogat om din cimitir. În cimitirul Bellu mai este îngropat fostul om de afaceri Dinu Patriciu, care a avut la un moment dat o avere estimată la circa 3 miliarde dolari, dar care la momentul decesului avea o avere estimată la „numai” 260 de milioane de euro.

O să vedeți care este valoarea exactă a averii mele atunci când o să îmi numărați banii și o să fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o să vedeți. Când am vândut tot sau când s-a terminat. Sau s-ar putea să fac altceva. Să las unei fundații tot!”, declara Ion Ţiriac.

Ilie Năstase a mărturisit că Ion Ţiriac i-a propus să fie înmormântaţi împreună!

Ilie Năstase a povestit, cu umor, că Ion Ţiriac i-a propus să fie înmormântaţi împreună în cimitirul Bellu.

Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri.

Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Și eu i-am spus că nu am așa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta.

A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’.

M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ‘Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!’”, declara Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide