Connect with us

Alte Sporturi

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB – Antena Sport

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB. „Mbappe” e aproape de transferul de 5 milioane de euro, de care s-a vorbit în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot la palat au ajuns şi cei doi agenţi ai lui Florinel Coman, Dusan Basta şi Federico Pastorello. În principiu, cele două părţi se vor înţelege pentru achitarea clauzei de reziliere.

Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Mai mult, din informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Florinel Coman ar urma să aibă un salariu uriaş pentru România, de două milioane de euro. Rămâne de văzut şi dacă Florinel va rămâne pentru preliminariile cupelor europene înainte de plecarea la Al-Duhail.

Cele mai citite

„Trebuie să vină ăştia. Din Arabia. Trebuie să vină. Eu cu Florinel am vorbit. El a zis că vrea să rămână să joace preliminariile, aşa că nu am nicio treabă.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea’”, a spus Becali.

Florinel Coman (26 de ani) e cotat la 6 milioane de euro. În cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, „Mbappe” a marcat 19 goluri şi a furnizat şi 11 pase decisive.

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Darius Olaru a dezvăluit care a fost reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat despre transferul iminent al lui Florinel Coman la arabi, care se va face în scurt timp.

Al Duhail este echipa din Qatar care va plăti 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe „Mbappe”, care va avea un salariu anual de două milioane de euro. Olaru susţine că toţi fotbaliştii s-au bucurat când au auzit că unul dintre ei va pleca „la mai bine”.

Reclamă 4 / 0/3

„(Ţi-ar părea rău să plece Coman?) Da, normal că ne-ar părea rău. A fost un jucător foarte important pentru noi şi sezoanele precedente şi în acest sezon.

Clar, când pleacă un jucător, cumva ne pare rău… nouă, în echipă, dar ne pare bine pentru el că face pasul la mai bine”, a spus Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide