Connect with us

Alte Sporturi

Gică Hagi a auzit ce a spus Florinel Coman și a venit imediat cu replica: “Eu nu sunt la televizor”

Imediat după ce devite campion cu FCSB, Florinel Coman va pleca de la echipa lui Gigi Becali. Finanțatorul a anunțat că nu se poate opune unui transfer, astfel că fotbalistul va ajunge în Qatar, din sezonul viitor.

Cu prestații extraordinare în acest sezon, alegerea jucătorului a fost criticată, asta pentru că oamenii din fotbalul românesc se așteptau ca direcția extremei să se îndrepte către un campionat de top din Europa.

Cum comentează Gică Hagi declarația lui Florinel Coman

Totuși, jucătorul nu s-a arătat impresionat de comentariile din jurul său, ba chiar a declarat că singura părere care contează pentru el este cea a lui Gheorghe Hagi, tehnicianul care l-a debutat în fotbal, la Viitorul. În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Rapid, ”Regele” a comentat declarația făcută de jucător.

”Pe toți i-am învățat să ia decizii fiecare pentru el. Nu putem noi să le comentăm, să vorbim despre ele. Chiar dacă sunt oameni care își pot spune părerea, eu evit să fac acest lucru despre un om care decide pentru el.

Coman, în momentul de față, este un jucător matur, nu mai este un copil. Nu are 18 sau 19 ani, nu are nevoie de ajutor, chiar dacă primește un sfat din când în când de la cine consideră el că vrea să vorbească.

Nu l-am consiliat pe această temă, ca să fie clar. Este decizia lui și trebuie să o respectăm pentru că el știe ce este mai bine pentru el în viață. El își măsoară totul, el face lucrurile și este alegerea lui. Nu întotdeauna ne convin alegerile pe care le face cineva.

Nu putem să gândim așa, chiar dacă unii o fac. Eu nu, pentru că sunt într-o profesie în care nu vin să-mi dau cu părerea despre lucruri care nu țin de mine. Nu sunt analist, nu sunt televizor. Așa că îi respect decizia pe care a luat-o”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Coman: ”Mă interesează doar opinia lui Gică Hagi”

Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile (n.r. legat de plecarea în Qatar). Nu mă interesează de nimeni.

Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta. Florinel Coman, după meciul cu Rapid.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide